macAudio MMC 400
  • macAudio MMC 400
  • macAudio MMC 400
  • macAudio MMC 400

macAudio MMC 400

EAN szám 4039684004109
Így is ismerheted: macaudio, mac audio, mmc400, mmc 400, hordozható, médialejátszó, média, bluetooth

Hordozható zenelejátszó, Bluetooth funkcióval

A MAC Audio márka már több, mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik, az autó hifi területén már a vezető márkák között tartják számon termékeit. Az MMC 400 audio rendszer az elmúlt évek akusztikai tapasztalatainak és a mai technikai igények figyelembevételével készült. Ha ragaszkodik a kiváló CD minőséghez, nem kell mást tennie, csak helyezze be kedvenc lemezét és helyezkedjen kényelembe! Bluetooth funkciójának köszönhetően okostelefonon, táblagépen tárolt kedvenc zeneszámait könnyedén hallgathatja anélkül, hogy másik adathordozóra is át kellene másolnia. Előlapi bemenetére könnyedén csatlakoztathat más hangforrásokat (pl.: TV, MP3 lejátszó). USB csatlakozóján pendrájvról azonnal élvezhetők az MP3 zenefájlok, akár ismételt, vagy véletlenszerű sorrendben is. Szeretett rádióműsorait FM minőségben foghatja, 30 állomás azonnali elérésével, memóriából. A készülék rendelkezik DAB funkcióval, így akár a digitális rádió állomások vételére is képes. Letisztult formavilág jellemzi, minimalista stílusával mindenki kedvenc készüléke lehet.

Javasolt fogyasztói ár:
59.990 Ft

MP3: Tömörítésen alapuló, zene tárolására használt fájlformátum, jelenleg az egyik legelterjedtebb. Valójában két különböző, de nagyon hasonló formátum, az MPEG–1 Audio Layer 3 és az MPEG–2 Audio Layer 3 közös neve; illetve létezik egy nem hivatalos MPEG–2.5 Audio Layer 3 is. A három elsősorban a bitráta és a mintavételezési frekvencia megengedett értékeiben tér el.

Bluetooth: Rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Alkalmazásával számítógépek, mobiltelefonok (telefonkihangosítók) és egyéb készülékek között automatikusan létesíthetünk kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. A Bluetooth alacsony energiafogyasztása miatt különösen alkalmas hordozható eszközök számára. A Bluetoothnak nem jelentenek akadályt a falak.

RDS: A Radio Data System (RDS), azaz „rádiós adatrendszer”, az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) által kiadott kommunikációs protokoll szabványa, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt. Az RDS-rendszer többfajta információt ír le, például időt, műfajt és előadót, illetve rádióállomás-azonosítást is (szolgáltatás függő)


Részletes technikai adatok


CD:

Támogatott adathordozók: Audio CD, CD-R/RW Támogatott formátumok: CD/CD-R/CD/RW/PM3CD ismétlés mód: Adott szám ismételt lejátszása / Az egész lemez ismételt lejátszása / véletlenszerű sorrendben történő lejátszás

FM Rádió:

RDS PLL Vevő (87.5-108MHz)PS: A sugárzott program nevét jeleníti megPTY: A sugárzott program típusát jeleníti meg RT: A sugárzott programmal kapcsolatos információkat jeleníti meg.CT: A pontos időt mutatja.Tárhely 30 adó számáraFM antenna 75 Ω

USB

Támogatott formátum: mp3Ismétlés mód: Adott szám ismételt lejátszása / Az egész lemez ismételt lejátszása / véletlenszerű sorrendben történő lejátszásTechnikai adatok  • Összteljesítmény:2 x 15 W
  • 5 különböző hangszín: FLAT/ROCK/POP/CLASSIC/JAZZ
  • Csatlakozók: USB aljzat elöl: verzió 1.1 (5V/500mA), AUX bemenet elöl: 3,5mm jack aljzat, FM antenna csatlakozás hátul (75 Ω)
  • Energia felhasználás: 30 W
  • Energia felhasználás készenléti módban: < 1 W
  • Tápfeszültség: 100 – 240V AC/50 – 60Hz beépített adapter
  • Hangszóró: 2 db 68 mm-es teljeskörű bass-reflex hangszóró