A Mac Audio

MACAUDIO - FEEL THE POWER - ÉREZD A ZENÉT!
A macAudio egy hifi specialista cég, amelyet 1980-ban alapitottunk. Az itt dolgozó emberek sokkal többet tettek annál, minthogy arra kötelezték volna magukat, hogy a hifi technológia iránt érzett szenvedélyüknek éljenek. A macAudio-nál természetes, hogy a hangsúlyt a fejlesztésre fektetik: az égetõ vágy, hogy kicseréljenek és tökéletesítsenek dolgokat, valamint létrehozni valami rendkívülit. Messzebb menve a termékfejlesztés fogalmától, a macAudio hangmérnökei folyamatosan az újítások kitervelésén dolgoznak azért, hogy tökéletesítsék a hang visszaadását. Mindezt nagy sikerrel teszik. Hallgatni, fejleszteni, tesztelni. Mi a fülünkkel érzékeljük a körülöttünk lévõ világot, hogy másoknak is megmutassuk, hogy ez mennyire élvezetes. A nemzetközi hírnév, a szakértõi díjak, az elmélet iránti rajongás és a használatban rejlõ örömök egy egyszerû háttérrel párosulva mind hozzájárultak ahhoz, hogy a legjobb minõséget kapjuk a kezünkbe. Mindenki legnagyobb örömére.

AZ AUTÓERÕSÍTÕK
A Mac Audio vezetõ az autó hifi erõsítõk fejlõdésének útján. Nemcsak az erõsítõk elsõ osztályú minõsége, vagy azok megbízható teljesítménye tett minket közismertté, hanem a tervezõink keze nyomát dicsérõ sokféle technológiai részletbõl létrehozott kombináció, amelynek eredménye egy felsõ osztályú lenyûgözõ összhangzás. Tiszta ragyogás! Mivel a mi célunk az, hogy a végtelenségig megjelenítsük az autentikus hangzást, párosítva azt a legnagyobb zenei teljesítménynyel. A legjobb minõségû borító anyagok, az alapos szûrési technológiák és a túlterhelés elleni védelmi mechanizmusok jellemzik a macAudio tápegységeit.

AZ AUTÓHANGSZÓRÓK
Az emberek többségének eleinte csak alapkategóriájú termékekkel van felszerelve autója. Ezek lecserélésére tud bárki jobb terméket, mint a világ egyik legjobb minõségû hangzás rendszerét? A macAudio mérnökei mindig a legprofibb darabokat mutatják be. A macAudio hangszórók nem csak a szem számára készülnek! Ami itt számít, az a hibamentes megbízható teljesítmény, a csúcstermékek, az alkatrészek minõsége, valamint mindezeknek az erõsítõvel és a mélynyomóval együtt egy mindent átfogó hangzási koncepcióba való integrálásának lehetõsége. Mindemellett, a macAudio az egyes kategóriák élvonalában is jelen van. Míg mások a versengéssel vannak elfoglalva, addig a macAudio-nál a szériagyártásnál is kizárólag a legjobb alapanyagokat használják. A fejlesztésekhez Klippel mérõmûszert használnak, hogy a hangok torzitásmentesen, tökéletesen szólaljanak meg. Ezáltal minden egyes hang ünnep számunkra. MacAudio már 1980 óta “az elbûvölõ hangzás”...

AZ AUTÓS MÉLYNYOMÓK, MÉLYNYOMÓLÁDÁK - ENERGIA, AMI FELPÖRGET
Feltehetõen a mély basszus teszi ránk a legnagyobb hatást, mivel ezek a készülékek képesek arra, hogy a zene hangját erõteljes hangerõvel verjék vissza, a mély hangokat a leghatásosabban megjelenítve az autóban. A macAudio széles modell választékkal rendelkezik ebben a szegmensben, a mélynyomók többféle kimenõ jelszinttel képviseltetik magukat és természetesen a zárt, bass reflex és band pass ládák és a csõ mélynyomók is megtalálhatóak. De a kitûnõ hangzás elérése sokkal többet jelent számunkra, mint csupán egy jól összeszerelt ultra stabil kosár és speciális borítású membrán. A macAudio mérnökök ennél sokkal messzebb mennek. Tulajdonképpen minden ehhez tartozó részletet gondosan megterveztek, hogy a termékek kimagaslóan tartósak legyenek és a kedvenc zenéd sose érjen véget.

AUTÓS MULTIMÉDIA
A macAudio már kezdetektõl gyártott autórádiókat kiváló minõségben. Több saját fejlesztésünket, a mai napig használják az autórádió gyártók. 2015-ben bemutattuk autós multimédiás eszközeinket, amelyeket a kor követelményeinket megfelelõen terveztünk meg. Itt is a magas minõség, a legkedveltebb és legújabb szolgáltatások, a könnyû és biztonságos kezelhetõség volt a célunk. A termékek sikerét a folyamatosan bõvûlõ paletta is jellemzi. 1 és 2 DIN méretû MHL HDMI csatlakozással rendelkezõ készülékek mellett 2016-ban bemutatjuk a MAC 620 IGO Primo navigációs elõkészitéssel rendelkezõ modellt.

MINI HIFI TORNYOK
A 2016-os év számtalan újdonságot fog jelenteni. Május végén mutatjuk be otthoni mini Hifi rendszereinket. Célunk a tõlünk megszokott hangzásvilágot és minõséget ezentúl az otthoni környezetben is élvezhetõvé tegyük. Elsõ körben két új modell érkezik, amelyek Bluetooth zeneátvitellel is rendelkeznek.

A macAudio új jelmondata FEEL THE POWER - Érezd a zenét!